Leveranciers
Sorteer op Populair
€ 12.790,76
EGT - 20 Golden Dice
EGT - 20 Golden Dice
GreenTube - Starliner II
GreenTube - Starliner II
Air Dice - Ruler's Crown Dice
Air Dice - Ruler's Crown Dice
AirDice - Fruit Drop Dice
AirDice - Fruit Drop Dice
Air Dice - Curvy Corsairs Dice
Air Dice - Curvy Corsairs Dice
GreenTube - Supra Hot Cubes
GreenTube - Supra Hot Cubes
EGT - Dice Plus
EGT - Dice Plus
Amatic - Burning Bells 20 Dice
Amatic - Burning Bells 20 Dice
AMATIC - Hot Dice 20
AMATIC - Hot Dice 20
AMATIC - Hot Dice 40
AMATIC - Hot Dice 40
AMATIC - Hot Dice 27
AMATIC - Hot Dice 27
Air Dice - Chest Hunter Dice Slot
Air Dice - Chest Hunter Dice Slot
AMATIC - Lucky Joker 10 Dice
AMATIC - Lucky Joker 10 Dice
88
GAMING1 - 88 Mystery
GAMING1 - 88 Mystery
GAMING1 - Dice Glint
GAMING1 - Dice Glint

Al onze online dice spellen

Op Circus geniet je waar en wanneer je maar wil van de beste online dice spellen. Speelplezier gegarandeerd!

Profiteer van ons uitgebreide aanbod spelen van wereldbekende spelleveranciers zoals Gaming 1, Scientific Games, Netent, Novomatic, Betsoft, Quickspin …

Dice slots

Onze dice slots zijn een leuke variant op de slotmachines met dobbelstenen in plaats van andere symbolen. Je wint zodra je dezelfde symbolen of dobbelstenen op een winlijn krijgt en zo winnende combinaties vormt. Zet drie bonussymbolen in het rooster en profiteer van de free spins! Slaag je erin om de Super Games te activeren, dan mag je aan het rad draaien om een leuke prijs te winnen.

Ontdek onze online dice slots

Dice

Ben je klaar om de dobbelstenen te laten rollen op Circus? Zet de kolommen met drie dobbelstenen op de juiste plaats in de roosters en vorm zoveel mogelijk horizontale en diagonale lijnen met dezelfde dobbelstenen. Speel strategisch en verzamel een mooie winst met onze verschillende online dice games zoals Take it or Not, Mystery Arena en Mega Spinner! Ga ervoor!

Ontdek onze online dice games
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.