Leveranciers
Sorteer op Populair
Mega Spinner
Mega Spinner
Triple Wheels VIP
Triple Wheels VIP
Mystery Arena
Mystery Arena
ADG - InfinityDice
ADG - InfinityDice
NOVO - Hot Cubes
NOVO - Hot Cubes
NOVO - Book of Ra Dice
NOVO - Book of Ra Dice
Fakir Dice Slot
Fakir Dice Slot
G1 - Devilish
G1 - Devilish
Take it or not
Take it or not
Rapid Rush
Rapid Rush
ADG - Farmer's Delight
ADG - Farmer's Delight
Mystery Rush
Mystery Rush
Mirror Jackpot
Mirror Jackpot
Deal Or No Deal Blue
Deal Or No Deal Blue
Triple Wheels
Triple Wheels

Al onze online dice spellen

Op Circus geniet je waar en wanneer je maar wil van de beste online dice spellen. Speelplezier gegarandeerd!

Profiteer van ons uitgebreide aanbod spelen van wereldbekende spelleveranciers zoals Gaming 1, Scientific Games, Netent, Novomatic, Betsoft, Quickspin …

Dice slots

Onze dice slots zijn een leuke variant op de slotmachines met dobbelstenen in plaats van andere symbolen. Je wint zodra je dezelfde symbolen of dobbelstenen op een winlijn krijgt en zo winnende combinaties vormt. Zet drie bonussymbolen in het rooster en profiteer van de free spins! Slaag je erin om de Super Games te activeren, dan mag je aan het rad draaien om een leuke prijs te winnen.

Ontdek onze online dice slots

Dice

Ben je klaar om de dobbelstenen te laten rollen op Circus? Zet de kolommen met drie dobbelstenen op de juiste plaats in de roosters en vorm zoveel mogelijk horizontale en diagonale lijnen met dezelfde dobbelstenen. Speel strategisch en verzamel een mooie winst met onze verschillende online dice games zoals Take it or Not, Mystery Arena en Mega Spinner! Ga ervoor!

Ontdek onze online dice games
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je al ingeschreven bent op onze site en je hebt je 'wettelijke' limiet nog niet uitgeschakeld, maar je zou dat wel willen doen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.