Leveranciers
Sorteer op Populair
Take it or not
Take it or not
30
Mystery Arena
Mystery Arena
€ 25.000,00
Mega Spinner
Mega Spinner
GAMING1 - Dice Of Mystery
GAMING1 - Dice Of Mystery
88
GAMING1 - 88 Mystery
GAMING1 - 88 Mystery
GAMING1 - Triple Wheels
GAMING1 - Triple Wheels
Deal Or No Deal Blue
Deal Or No Deal Blue
Air Dice - InfinityDice
Air Dice - InfinityDice
Air Dice - Mega Wheels
Air Dice - Mega Wheels
€ 16.119,99
Rapid Rush
Rapid Rush
GAMING1 - Dice Glint
GAMING1 - Dice Glint
GAMING1 - Jewels Dice Deluxe
GAMING1 - Jewels Dice Deluxe
€ 250.000,00
Quarter Million Dice
Quarter Million Dice
Air Dice - Scatter Shots
Air Dice - Scatter Shots
Air Dice - Scatter Fair
Air Dice - Scatter Fair

Online dice spellen

Speel je graag een spelletje waarbij je een goede strategie en een dosis geluk nodig hebt? Dan zijn de online dice games van Circus echt iets voor jou! Laat de dobbelstenen rollen, maak de juiste keuzes en strijk een mooie winst op! Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Een wereld aan verschillende dice spellen

Aarzel niet en ontdek ons uitgebreid aanbod dice spellen! Elk spel neemt je mee naar een andere wereld en een nieuw avontuur. Verken nieuwe horizonten en geniet van de uitstekende kwaliteit van onze speelautomaten waar en wanneer je maar wil!

Daag de machtige fakir en zijn spijkerbord uit in Fakir Dice, kies de juiste koffer en ervaar de sfeer van het spannende tv-spel Deal or No Deal of trek een adrenalinesprint naar de jackpot tijdens Rapid Rush. Welke spelleverancier ook je voorkeur heeft, van Novomatic en AirDice tot Gaming1, bij Circus vind je het allemaal!

Hoe speel je een online dice spel?

Kies hoeveel je wil inzetten en klik vervolgens op START om te beginnen. Plaats de kolommen met dobbelstenen in de spelroosters en vorm horizontale of diagonale lijnen met dezelfde symbolen of kleuren! Je krijgt punten zodra je een winnende combinatie vormt.

Zet drie bonussymbolen op een lijn en speel het bonusspel. Hier ligt een leuke verrassing op jou te wachten. Bovendien kan je in het bonusspel Mystery games winnen. Dat zijn speciale spelletjes waarmee je tot 100 keer je inzet kan opstrijken!

Wil je meer weten over onze verschillende dice spellen en wil je meer tips krijgen om zo je winstkansen te vergroten? Lees de dice spellen spelregels

Het is jouw beurt om een mooie winst in de wacht te slepen!

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.