Leveranciers
Sorteer op Populair
Greentube - Hot Cubes
Greentube - Hot Cubes
€ 7.927,36
Fakir Dice Slot
Fakir Dice Slot
eGaming - Treasure Cube
eGaming - Treasure Cube
Greentube - Starliner
Greentube - Starliner
eGaming - Multidice 81
eGaming - Multidice 81
€ 16.531,34
EGT - Bulky Dice
EGT - Bulky Dice
€ 7.927,36
GAMING1 - Take It Or Not Dice Slot
GAMING1 - Take It Or Not Dice Slot
€ 25.000,00
GAMING1 - Mega Spinner Dice Slot
GAMING1 - Mega Spinner Dice Slot
Greentube - Book of Ra Dice
Greentube - Book of Ra Dice
GreenTube - Starliner II
GreenTube - Starliner II
Air Dice - Fruit Shifter Dice
Air Dice - Fruit Shifter Dice
eGaming - Dice Quest 2
eGaming - Dice Quest 2
€ 16.531,34
EGT - 100 Super Dice
EGT - 100 Super Dice
€ 7.927,36
GAMING1 - Feng Li Dragon Dice Slot
GAMING1 - Feng Li Dragon Dice Slot
Plasma Fusion Dice Slot
Plasma Fusion Dice Slot

Online dice slots

Beleef uren speelplezier met de dice slots. Een perfecte combinatie tussen klassieke slotmachines en dice spellen. Draai aan de rollen, ontdek de kleurrijke decors en win spannende bonussen of freespins. Onze dice slots geven je een flinke adrenalinestoot!

Hoe werkt een dice slot

De perfecte combinatie tussen een dice game en een slot machine. Laat de rollen draaien en zet zoveel mogelijk symbolen op een winlijn!

  • Dice slot: geef een draai aan de rollen en krijg zoveel mogelijk winnende combinaties
  • Streak: als je een aantal symbolen op een winlijn weet te krijgen, blijft de rol staan, maar de andere rollen draaien verder, zodat je nog betere combinaties kan vormen en je winstkansen een boost kan geven.
  • • Cascade: als je een winnende combinatie vormt, worden alle identieke symbolen op de winlijn vernietigt en vervangen door nieuwe symbolen. Je kan dus meerdere combinaties met 1 spin vormen en dus meer winnen!

Onze verschillende dice slots

Met de dice slots kan je op Circus genieten van een heleboel kleurrijke decors en verschillende spelthema’s. Elke dice slot heeft een eigen sfeer en geluid. Dompel jezelf iedere keer weer onder in een andere wereld en geniet van de originele bonusspelletjes die onze slotmachines te bieden hebben.

Onthul de kracht van de goden en daag ze uit tijdens Horus Temple, wees de avonturier in het verhaal in Book of Ra Dice of waan je in het oude Egypte met Dice Of Egypt. Ervaar de spanning en sensatie van onze diceslots.

Hoe speel je op een dice slot?

Bepaal je inzet, geef een draai aan de rollen, probeer zoveel mogelijk winnende combinaties te behalen en haal de winst binnen.

Elke dobbelsteen heeft een andere waarde en sommige dobbelstenen functioneren ook als bonus- of Wild-symbool. Een Wild-symbool is een joker die alle dobbelstenen kan vervangen om zo een winnende lijn te vormen. Verzamel minstens 3 bonussymbolen op de rollen en ontvang freespins, waarmee je je winstkans vergroot. Bekijk de spelregels en de betaaltabel van elk spel voor een volledig overzicht van de verschillende symbolen, hun waarde en de speciale functies die in elk spel beschikbaar zijn.

De Super Games zijn bonusspelletjes met een hoge winstkans. De Super Games worden geactiveerd wanneer je meer dan 100 keer je inzet wint. Per schijf van € 10 krijg je 1 Super Game. Geef een flinke draai aan het rad en ontdek meteen welke prijs je hebt gewonnen!

Bekijk, om meer te weten te komen over de verschillende diceslots, de uitdrukkingen die in de spellen gebruikt worden en om onze tips te ontdekken, de dice slots spelregels

Dice slots, het favoriete spel van onze spelers

"De verscheidenheid aan spelletjes is geweldig. Ikzelf ben een fervent dice slots speler maar heb ik een dag wat minder geluk dan schakel ik over naar Summer 3G of Take it or not. Er is voor ieder wat wils op Circus!"
Davy80, 35 jaar, Tongeren
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.